Ontdek de charmante vakantie appartementen van De Regge-Vallei

SVR Camping De Regge-Vallei is een schitterend gelegen kampeerterrein in een mooi stukje Twente.
Op deze groene camping mèt prachtig uitzicht liggen vier aantrekkelijke vakantie appartementen. De appartementen liggen allemaal op de begane grond en één van de appartementen is aangepast voor mindervaliden. Dit maakt deze vakantiewoningen uitermate geschikt voor een verblijf voor senioren. Komt u ook naar de Regge-Vallei? U bent van harte welkom!

Het comfort van een huisje, de sfeer van een boerencamping

Het kampeerterrein is omringt door weilanden en boomsingels. Het uitzicht is heerlijk weids en dat geeft je direct een vrij gevoel. U zit heerlijk op uw eigen terras bij uw appartement en u kijkt uit over het kampeerveld. Het kampeerterrein en de safaritenten bevinden zich op ruime afstand van de appartementen. Aan de voorkant van de vakantie appartementen is een gemeenschappelijk overdekt terras waar u droog èn in de schaduw kunt zitten. De huisjes zijn comfortabel en praktisch ingericht. Aan alles is gedacht. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie in een boerderij-appartement van Charmecamping De Regge-Vallei.

Het panorama-appartement heeft uitzicht over de landerijen en beschikt over een slaapkamer, douche, toilet en woonkamer met keuken.

1-4 personen
50m2

Het mindervaliden appartement is aangepast voor het gebruik van een rollator, rolstoel of scootmobiel. Uw (hulp)hond is welkom.

Boerderijappartement voor 2 personen. Geliefd bij senioren. Fiets en wandel door een afwisselende omgeving.

Boerderijappartement geschikt voor 4 personen, voorzien van eigen douche en toilet. Naast de slaapkamer is er ook een bedstee.

Charmecamping De Regge-Vallei; “GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”