Fijn vakantie vieren op misschien wel de mooiste camping van Twente!

In Overijssel, aan de rand van Twente ligt historisch brinkdorp Den Ham. Een klein dorp met een groot en schitterend buitengebied. In dit buitengebied is SVR Camping De Regge-Vallei gelegen. Te midden van het coulisselandschap en haar meanderende beken. Nergens anders in Nederland is het oorspronkelijk coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide zo goed bewaard gebleven. Het is een lust voor het oog! Komt u ook deze charmante camping in Twente ontdekken?

Wat heeft SVR Camping De Regge-Vallei mij te bieden?

SVR Camping de Regge-Vallei is een kwaliteitscamping. Het is een zeer ruim opgezette camping met een keurig onderhouden kampeerterrein. Er hangt een vrije sfeer en het prachtige uitzicht geeft je direct een vakantiegevoel! Met de voorzieningen is het ook prima gesteld. De schone sanitair gebouwen zijn modern en voorzien van vloerverwarming. Douchen en gebruik van warm water is inbegrepen. Op deze mooie Twentse camping worden vijfenvijftig royale kampeerplaatsen verhuurd. Ze zijn 150-250m2! U heeft dus alle ruimte. Voor degene zonder kampeermiddel is er een ruime keuze tussen diverse romantische glampingtenten en charmante boerderij-appartementen.

 

Spelen tijdens de vakantie op de camping in Twente

Voor kinderen is er veel ruimte om te spelen, zowel binnen, als buiten. Er is een enorme Speelschuur op het terrein waar tal van vermaak voor jong en oud te vinden is. Buiten is er een plek om hutten te bouwen, een speeltuin met trampoline, een voetbalveld, jeu de boulesbaan, een badmintonveld en heel veel fietsjes en skelters.

Foto Visit Twenterand

De Speelschuur

Ruime speelschuur

De leukste uitjes vanaf de camping in Twente

Overijssel is prachtig! Wat is er nou leuker dan een bezoekje te brengen aan een pretpark, of museum? In de omgeving van SVR Camping De Regge-Vallei vind je leuke uitjes voor iedereen! Bezoek bijvoorbeeld Atractiepark Slagharen, Het Veenmuseum of één van de landgoederen of bossen in de buurt. Vanuit Den Ham ben je zó met de fiets in Ommen met haar vele terrassen. Ook worden er diverse evenementen zoals markten en braderieën georganiseerd in de buurt van deze charmante Twentse camping. Ga leuk wandelen bij de Sahara van Ommen, beklim de Lemelerberg, of ga kanovaren op het riviertje de Regge; er is altijd iets te beleven!

Foto Tubantia

Charmecamping De Regge-Vallei; “GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”