De Regge-Vallei

Zwemactie

Zwemactie

Lastminute op zoek naar een camping met zwembad in de buurt?

Komen jullie ook last-minute kamperen op de kindviendelijkste charmecamping van Den Ham? Er zijn nog enkele comfort kampeerplaatsen, geschikt voor zowel caravan, camper, vouwwagen of tent, beschikbaar in de zomervakantie 2023. 

Op zoek naar een kleinschalige en betaalbare camping, waar de kinderen eindeloos kunnen spelen met de skelters, in de speeltuin met trampoline of binnen in de ballenbak? Van harte welkom op CharmeCamping De Regge-Vallei, gelegen op de grens van het prachtige Twente, Salland en het Vechtdal. 

De grote kampeerplaatsen (150m2 - 250m2) zijn voorzien van electra, water, afvoer en wifi op de plaats. Ook zijn de toiletgebouwen schoon en is het gebruik van warm water / douche gratis.

Bekijk hier welke kindvriendelijke uitjes en prachtige afwissellende natuurgebieden er in Twente zijn.

Peuterbad zwembad De Groene Jager

Actie voorwaarden Zwemactie

Kampeer in juli en augustus 2023 met toegang tot zwembad De Groene Jager

Voorwaarden gratis onbeperkt toegang - U betaald enkel €55 borg
* Verblijf minimaal 7 dagen op comfort kampeerplaats in juli en augustus 
* Minimaal 3 personen waarvan 1 kind (tussen 0 en 12 jaar)
* De onbeperkte toegang geldt enkel tijdens uw verblijf voor de op de reservering vermelde personen. Het is niet toegestaan om logees of andere gasten van uw kaart gebruik te laten maken.
Actie alleen geldig indien de Zwemactie is bijgeboekt tijdens reserveren via www.dereggevallei.nl (Het is niet mogelijk om met terugwerkende kracht van deze last-minute actie gebruik te maken)
U ontvangt bij aankomst 2x een 10 badenkaart: 1x volwassenen en 1x kinderen. Bij vertrekt levert u de beide badenkaarten in en ontvangt u de volledige borg retour. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt een volle badenkaart om te wisselen tegen een nieuwe badenkaart.

Voor de actuele openingstijden bekijkt u de Facebookpagina van De Groene Jager.

Luchtfoto zwembad De Groene Jager in Twente
Camping met toegang tot zwembad De Groene Jager

ZOEK EN BOEK DIRECT UW KAMPEERPLAATS TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE

Op dit moment zijn alle data nog beschikbaar

Benieuwd welke kampeerplaatsen er nog beschikbaar zijn in juli en augustus 2023? Vul de gewenste verblijfsperiode in en bekijk op de volgende pagina op de kaart uw kampeerplaats.