De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Camping Twente

Fijn vakantie vieren op misschien wel de mooiste camping van Twente!


In Overijssel, aan de rand van Twente ligt historisch brinkdorp Den Ham. Een klein dorp met een groot en schitterend buitengebied. In dit buitengebied is SVR Camping De Regge-Vallei gelegen. Te midden van het coulisselandschap en haar meanderende beken. Nergens anders in Nederland is het oorspronkelijk coulisselandschap  van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide zo goed bewaard gebleven. Het is een lust voor het oog! Komt u ook deze charmante camping in Twente ontdekken?

 
Landschap Twente
 

Wat heeft SVR Camping De Regge-Vallei mij te bieden?


SVR Camping de Regge-Vallei is een kwaliteitscamping. Het is een zeer ruim opgezette camping met een keurig onderhouden kampeerterrein. Er hangt een vrije sfeer en het prachtige uitzicht geeft je direct een vakantiegevoel! Met de voorzieningen is het ook prima gesteld. De schone sanitair gebouwen zijn modern en voorzien van vloerverwarming. Douchen en gebruik van warm water is inbegrepen. Op deze mooie Twentse camping worden vijfenvijftig royale kampeerplaatsen verhuurd. Ze zijn 150-250m2! U heeft dus alle ruimte. Voor degene zonder kampeermiddel is er een ruime keuze tussen diverse romantische Glampingtenten en charmante boerderij-appartementen.

Charmecamping
vakantie safaritent twente
kamperen twente
sanitairgebouwd
 

Spelen tijdens de vakantie op de camping in Twente


Voor kinderen is er veel ruimte om te spelen, zowel binnen, als buiten. Er is een enorme Speelschuur op het terrein waar tal van vermaak voor jong en oud te vinden is. Buiten is er een plek om hutten te bouwen, een speeltuin met trampoline, een voetbalveld, jeu de boulesbaan, een badmintonveld en heel veel fietsjes en skelters.

 
Speeltuin
indoor ballenbak
 
Biljart
 

De Speelschuur

- Poolbiljard en sjoelbak
- Tafelvoetbal en tafeltennistafel
- Ballenbak en reuzenblokken
- Bibliotheek en leeshoek
- Diverse spelletjes en kleiner speelgoed

 
Voetbaltafel

De leukste uitjes vanaf de camping in Twente


Overijssel is prachtig! Wat is er nou leuker dan een bezoekje te brengen aan een attractiepark, of museum? In de omgeving van SVR Camping De Regge-Vallei vind je leuke uitjes voor iedereen! Bezoek bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn  Het Stadsmuseum  in Almelo of één van de landgoederen of bossen in de buurt. Vanuit Den Ham ben je zó met de fiets in Ommen met haar vele terrassen. Ook worden er diverse evenementen zoals markten en braderieën georganiseerd in de buurt van deze charmante Twentse camping. Ga leuk wandelen bij de Sahara van Ommen , beklim de Lemelerberg , of ga kanovaren op het riviertje de Regge; er is altijd iets te beleven!

Mountainbiken