De Regge-Vallei
Fien en Teun camping

Fien en Teun camping

SVR Fien en Teun Camping

Sinds 2023 is SVR camping De Reggevallei een heuse Fien en Teun camping! Fien en Teun zijn twee schattige boerderijkindjes die de kinderen op de camping alles leren over het boerenleven. Je kunt ze kennen van Telekids en YouTube

 
 

Wat krijgen de kinderen op een SVR Fien en Teun Camping?

Op een Fien en Teun Camping van de Stichting Vrije Recreatie leren kinderen waar ons voedsel vandaan komt en hoe belangrijk de natuur voor ons is. Hoe leuk is het om dat spelenderwijs mee te krijgen op een Fien en Teun Camping op het platteland!?

Bij SVR Charmecamping De Reggevallei zijn kinderen prima op hun plek. Er is alle gelegenheid om te spelen, zowel binnen, als buiten. Er is veel speelgoed voorhanden en er zijn legio skelters en fietsjes. Ook is er een badmintonveld en een voetbalveld. En misschien nog wel het allerbelangrijkste, er is heel veel ruimte!

  • Het Fien en Teun welkomstpakket.
  • Een superspannend avonturenboekje met de allerleukste natuuropdrachten.
  • Een boerenspeurtocht over de camping, die je met het hele gezin kunt doen.
  • Een enorme ansichtkaart, zodat kinderen als boertje óf boerinnetje op de foto kunnen.

Sfeerimpressie van de Fien en Teun Camping ⤵

>> Swipe voor meer afbeeldingen >>

Kamperen of huren?

Ook voor ouders is het fijn vakantie vieren op SVR Camping De Reggevallei. Het is een ruim opgezet kampeerterrein met 55 zeer royale kampeerplaatsen . Daarnaast kan je er diverse soorten glampingtenten huren zoals een safaritent , Bell tent . Ook zijn er boerderij appartementen te huur.
Charmecamping De Reggevallei biedt voor elk wat wils!

 

De omgeving van De Regge-Vallei

De omgeving van deze Fien en Teun Camping leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Of je nu actie zoekt in Avonturenpark Hellendoorn, wilt genieten van de lokale horeca, graag wandelt of fietst; Twente heeft alles!