De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Christelijke vakantieweken

Welkom tijdens de christelijke vakantieweken 19 juli - 19 augustus 2024 

Bij de Regge-Vallei heeft rust alle vrijheid!

Gasten kunnen hier genieten van de natuurlijke geluiden van de wind door de bomen, fluitende vogels, spelende kinderen en gezelligheid. Charmecamping De Regge-Vallei is inclusief en heet iedereen welkom. De camping biedt ruimte aan rustzoekers, ontmoetingszoekers en sportievelingen. Deze inclusiviteit gaat verder dan alleen onze gasten; vanuit de christelijke visie dat iedereen waardevol is, biedt de Regge-Vallei medewerkers een plaats aan, die ergens anders geen kans krijgen. Om de sfeer die wij en onze gasten zoeken te waarborgen, weert De Regge-Vallei versterkte muziek en jongerengroepen. 

Telkens verrassend!

De Regge-Vallei verrast haar gasten regelmatig met nieuwe kampeeropties, faciliteiten en activiteiten. Zo zijn er tijdens de zomervakantie van 19 juli - 19 augustus 2024 de Christelijke Vakantieweken.

 

Kinderclub

Ben jij tussen de 4-10 jaar en hou jij van zingen, dansen, spelen, knutselen en naar een bijbelverhaal luisteren? Kom dan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag naar de kinderclub van 10:00 - 11:30 uur. Ben je een peuter? Dan mag je samen met papa en mama komen kijken.

Ben je 11 jaar of ouder en wil je graag ondersteunen bij deze vorm van christelijke animatie op de camping? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@dereggevallei.nl

vakantiebijbelclub

Zondagse samenkomst

Iedereen is welkom bij de zondagse samenkomst op de camping. De bijeenkomst wordt georganiseerd door één van de kerken in Den Ham.

Op de camping is een dienst waarbij jong en oud welkom is. Ben je nog nooit in een kerkdienst geweest, ook dan ben je welkom.

Kom luisteren naar de kinderen van de kinderclub, zij zingen een prachtig lied. 

Tijdens de dienst wordt er gezongen, gebeden en is er een korte overdenking. Gedurende de zomerperiode wordt de dienst op verschillende manier ingevuld. Houd voor meer informatie onze campingapp in de gaten.

 

broodjesservice op camping
kampvuur met marshmallow

Excursies 

Ga je mee op bezoek bij een kijk-en-doe-boerderij om de biggen te knuffelen? Gezamelijke zwemmiddag in de Groene Jager of een rondleiding in de lokale bierbrouwerij.

Speciaal voor alle campinggasten van De Regge-Vallei wordt er een uniek aanbod samengesteld. Proficteer van een speciale kortingsactie of een unieke beleving uitsluitend voor campinggasten.

Benieuwd wat er in 2024 op het programma staat? Volg ons op Facebook, Instagram of bekijk het programma in onze camping-app.