De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Camping Vissen

Visvakantie op Camping De Regge-Vallei in Overijssel


Overijssel, en met name Twente, staan bekend om hun licht stromende beken en riviertjes. Ze doorkruisen het prachtige coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide.  Werkelijk een schitterend decor voor een heerlijke visvakantie in Overijssel. Twente is een regio met veel interessant viswater. Zo ook in de directe omgeving van Camping De Regge-Vallei in Den Ham.

 
Karpervissen visvakantie
 

Vissen in de nabije omgeving van Camping De Regge-Vallei


Camping de Regge-Vallei is niet direct aan viswater gelegen. Maar er zijn zeer dichtbij vele visstekken te vinden waar elke visser zijn hart kan ophalen. Het meest dichtstbijzijnde viswater is De Linderbeek . De Linderbeek ontspringt in Vroomshoop en mond bij Den Ham uit in De Regge. De Linderbeek is 11 kilometer lang en biedt mogelijkheden voor verschillende manieren van sportvissen. Het water kan na regen stevig stromen. Vissen als zeelt, winde, roofblei, baars en snoek worden er regelmatig gevangen. Viswater de Linderbeek ligt 1,7 kilometer van de camping. Erg leuk om langs te struinen met kunstaas of een penhengel. Zelfs vliegvissen behoort hier tot de mogelijkheden!

Vissen
Visvakantie

De Regge  is een wat bekender en groter water dan de Linderbeek. De Regge ontstaat bij Diepenheim als een aftakking van de Schipbeek en bestaat uit de Boven-Regge (Diepenheim-Rijssen), de Midden-Regge (Rijssen-Hellendoorn) en de Beneden-Regge (Hellendoorn-Ommen) De rivier mondt bij Ommen uit in de Overijsselse Vecht. Camping De Regge-Vallei ligt op 2,1 kilometer van de Regge. Het is een uitdagend water die zowel voor de struinende als statische visser heel veel mogelijkheden biedt. Er zwemt winde, karper, zeelt, brasem, roofblei, baars en snoek. Ook in de Regge is er stroming na regen. De Regge heeft een aantal mooie visstekken voor de vliegvisser. Nabij de camping zijn diverse stuwen die voor de roofvisser een walhalla vormen. Een spannend viswater met vele mogelijkheden voor een leuke visvakantie in Overijssel.

 

Wat heeft Camping De Regge-Vallei mij verder te bieden?


SVR Camping de Regge-Vallei is een schitterend gelegen camping. Het is een zeer ruim opgezet kampeerterrein die er altijd keurig bij ligt. Het prachtige uitzicht geeft je direct een vakantiegevoel! Er zijn goede voorzieningen. De schone sanitair gebouwen zijn modern en voorzien van vloerverwarming. Douchen en gebruik van warm water is inbegrepen. Op deze ANWB camping worden vijfenvijftig royale kampeerplaatsen verhuurd. Ze zijn 150-250m2! U krijgt dus alle ruimte. Voor degene zonder kampeermiddel is er een ruime keuze tussen diverse romantische Glampingtenten en charmante boerderij-appartementen.

Hangmat
Natuur

Charmecamping De Regge-Vallei; gewoon goed vakantie vieren!

Charmecamping De Regge-Vallei; gewoon goed vakantie vieren!

Boek hier uw visvakantie en kom vissen in de mooiste viswateren vanaf onze mooie camping in Overijssel!