De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Boerencamping

Komen jullie logeren op onze boerencamping in schitterend Overijssel?


Prachtig gelegen, middenin de landerijen van Twente vind je Boerderij Camping De Regge-Vallei.
Een voormalige boerderij die een aantal jaren geleden omgetoverd is tot een prachtige boerencamping. Er is dus geen boerenbedrijvigheid meer; maar het terrein is omringt door weilanden met de dieren van de nabijgelegen boerderijen. Op de boerderijcamping vind je nog wel kippen en natuurlijk pony Isabella. Ook is er regelmatig wild te zien zoals reeën, hazen, fazanten maar ook vogels zoals de valk en de groene specht. Boerderij Camping De Regge-Vallei wordt gerund door Laura en Nathan. Zij zijn een enthousiast stel die graag klaar staan voor hun gasten.

Boerencamping
kindvriendelijke camping

Comfortabel kamperen op een boerderijcamping?


Op SVR Camping de Regge-Vallei is het comfortabel kamperen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en zijn 150-250m2. Op de deels verharde kampeerplaatsen vind je water, elektra en afvoer. Ook is er een serviceplaats voor campers.
De sanitair gebouwen zijn modern, goed onderhouden en altijd schoon. Meer informatie over de faciliteiten van deze boerderij camping vind je hier. (interne link naar Faciliteiten pagina)
Het uitzicht vanaf de kampeerboerderij is geweldig. Je ziet in de verte zelfs de Lemelerberg!

Weids uitzicht
Camping

Vakantie op een boerencamping in een avontuurlijke safaritent!


Op SVR Camping de Regge-Vallei vind je diverse soorten safaritenten die garant staan voor een fijne vakantie in eigen land. Het is heerlijk zorgeloos; je tent is namelijk al opgezet en voor je ingericht! Alle safaritenten van Boerencamping De Regge-Vallei zijn van alle gemakken en noodzakelijkheden voorzien. Zo geniet jij optimaal van je vakantie of weekendje weg. Meer informatie over de safaritenten vind je hier. (interne link naar de tenten). Hou je niet van kamperen en heb je liever nog meer comfort? Ook dan kan je prima terecht op SVR Camping De Regge-Vallei!
Er zijn een aantal prachtige boerderij appartementen  te huur. Zo biedt deze camping een plek voor iedereen.
Kom jij ook logeren op de leukste boerderijcamping van Twente?

Glamping
Hangmat kamperen
Glamping gezin
beltent

Om deze redenen kampeer je bij Boerderij Camping De Regge-Vallei


- Vriendelijke en gastvrije eigenaren
- Panoramisch uitzicht
- Het is er schoon en fris
- De camping ligt in een heerlijk rustige en bosrijke plattelandsomgeving
- Er is onmeunig veel te doen! Zowel binnen in de Speelschuur als buiten

 

Zijn er leuke dingen te doen in de buurt van SVR Camping de Regge-Vallei?


Overijssel is prachtig!
Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een bezoekje te brengen aan een attractiepark, of museum? In de omgeving van Boerencamping de Regge-Vallei vind je leuke uitjes voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn , Het Stadsmuseum  in Almelo of één van de landgoederen of bossen in de buurt. Vanuit Den Ham ben je zó met de fiets in Ommen. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd in de buurt van onze boerderijcamping. Ga leuk wandelen met het hele gezin op de Sahara van Ommen , beklim de Lemelerberg , of ga kanovaren op het riviertje de Regge; er is altijd iets te beleven!

Natuurcamping, zand, natuur, kamperen
Mountainbiken vakantie

We zien jullie graag in mooi Twente. Reserveer nu de leukste vakantie!