De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Fietsvakantie Twente

Ga op fietsvakantie in Twente!

Fietsen in Twente is een belevenis! Direct vanaf SVR Camping De Regge-Vallei kunt u de mooiste fietsroutes fietsen. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur die Twente te bieden heeft. Twente staat natuurlijk bekend om haar coulisselandschap en prachtig meanderende wateren. Het landschap is uitdagend en afwisselend. Dit maakt uw fietsvakantie in Twente nèt even anders.

 
Fietsvakantie Twente
Landschap

SVR Camping De Regge-Vallei; dé uitvalsbasis voor uw fietsvakantie in Twente

In het buitengebied van Den Ham, vlakbij Ommen, in Twente vindt u SVR camping De Regge-Vallei. Deze charmante familiecamping is prachtig gelegen te midden van de landerijen. Het uitzicht is er mooi weids en dat geeft direct een vrij gevoel. De opzet van SVR camping de Regge-Vallei is ruim en de deels verharde kampeerplaatsen zijn met 150-250m2 ronduit royaal te noemen.
Naast de vijfenvijftig grote kampeerplaatsen verhuurt SVR camping De Regge-Vallei ook safaritenten. De safaritenten en de glampingtenten zijn per nacht te huur. Ideaal wanneer u op fietsvakantie in Twente bent. Keuze genoeg! 
SVR camping De Regge-Vallei wordt gerund door Nathan en Laura; een super enthousiast stel die u graag helpt om uw ideale fietsvakantie samen te stellen. Komt u ook op fietsvakantie in Twente? U bent van harte welkom!

 
eigenaren
kamperen
camper fietsen

Op SVR Camping De Regge-Vallei in Overijssel vindt u diverse faciliteiten voor een zorgeloze fietsvakantie

  • Overdekte fietsenstalling
  • Oplaadpunt voor E-bikes
  • Uitleen van de leukste fietsroutes
  • Natuurlijk een fietspomp en bandenplak set die u kunt gebruiken
  • Veel accommodaties die per nacht te huur zijn.
 
Elektrisch oplaadpunt
 

Fietsen in Twente; net even anders…


Wist u dat Den Ham is de ideale uitvalsbasis is om de mooie natuur van Twente te verkennen? Nergens anders in Nederland is het oorspronkelijk coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide zo goed bewaard gebleven. Op de fietsroute naar Ommen ligt natuurgebied het "Eerder Achterbroek". In dit natuurgebied ligt ook Landgoed Eerde.  op het landgoed vindt u kasteel Eerde. Een lust voor het oog en zeker een bezoek waard tijdens uw fietsvakantie in Twente. Daarnaast kunt u ook eenvoudig naar de gezellige dorpen in de omgeving fietsen, waar u kunt genieten van Twentse specialiteiten, zoals een dikke plak krentenwegge bij de koffie. In Twente is gastvrijheid nog heel normaal.