De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Charmecamping

Kamperen op één van de mooist gelegen Charmecampings van Overijssel?

Charmecamping De Regge-Vallei ligt in het buitengebied van Den Ham, in de regio Twente in Overijssel. Het ruim opgezette kampeerterrein is keurig onderhouden en er hangt een gezellige sfeer. Bij Charmecamping De Regge-Vallei krijgt u nog lekker de ruimte. De kampeerplaatsen zijn met 150-250m2 groot te noemen. Vanaf de meeste kampeerplaatsen kunt u genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht. Ook leuk; er is een ooievaarsnest op het terrein!
Komt u ook van Twente genieten?

 
Ooievaarsnest charmecamping
 

Vakantie in een safaritent is een geweldige ervaring!

Naast vijfenvijftig royale kampeerplaatsen staan er verschillende romantische safaritenten op het kampeerterrein. Het is heerlijk zorgeloos; je glampingtent is namelijk al opgezet en voor je ingericht! Alle tenten zijn van alle gemakken en noodzakelijkheden voorzien. Er staan zelfs comfortabele bedden! Zo geniet u maximaal van uw vakantie of weekendje weg op deze leuke charmecamping in Overijssel. Boek hier uw Twentse Glamping avontuur

Glamping
Safaritent
Glamping boerderij
Luxe Bell tent
 

Om deze redenen kampeer je bij Charmecamping De Regge-Vallei

- Vriendelijke, behulpzame en gastvrije eigenaren
- Schitterend uitzicht
- De camping ligt in een heerlijk rustige en natuurlijke plattelandsomgeving
- Er is veel te doen! Zowel binnen als buiten
- Het sanitair is altijd schoon en fris

 
camper
 

Voorzieningen van Camping De Regge-Vallei

Op de camping is het altijd netjes en goed onderhouden. Dat geldt ook voor de sanitair gebouwen. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn altijd schoon en fris. De sanitair gebouwen zijn voorzien van vloerverwarming zodat u in de koudere maanden ook comfortabel kunt douchen.
Er is veel te doen op Charmecamping De Regge-Vallei. Er zijn sportvelden, een overdekte speelschuur, fietsjes en skelters en natuurlijk een speeltuintje met natuurlijk een trampoline. Is het weer wat minder? Dan kunt u altijd in de enorme Speelschuur terecht om een potje te sjoelen of poolen. Ook is in de Speelschuur een leeshoek met bibliotheek te vinden.
Meer informatie over de faciliteiten vindt u hier.

indoor spel
Sanitair
Fietsen

Wat is er te doen in de omgeving van deze charmecamping in Twente?


De omgeving van Charmecamping de Regge-Vallei is een prachtig gebied. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen. Van natuurgebieden en landgoederen  tot prachtige beken en mooie bossen, Twente heeft alles! U kunt vanaf de charmecamping zo vertrekken. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes direct langs de camping. Heeft u een hond bij u? Honden zijn van harte welkom. U kunt met uw trouwe metgezel naar hartenlust wandelen in de directe omgeving van de camping. Komt u ook logeren op Charmecamping De Regge-Vallei?

 
Kasteel Eerde
Honden op vakantie