De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Camperplaats Overijssel

De camperplaatsen van NKC Camping De Regge-Vallei in Overijssel

De camperplaatsen van NKC Camping De Regge-Vallei in Overijssel

Camperplaats water overijssel

NKC Camping De Regge-Vallei is een prachtig vrij gelegen kampeerterrein in Den Ham, vlakbij Ommen, in Overijssel. NKC Camping De Regge-Vallei is een camping en geen camperplaats. Echter biedt NKC Camping De Regge-Vallei wel alle faciliteiten en comfort die de moderne camperaar wenst.

Brede verharde paden en verharde royale camperplaatsen van 150-250m2

Water en afvoer op de camperplaats

Uitstekend wifinetwerk middels glasvezel en goed bereik op elke camperplaats

Elektra, 6 of 10A op de camperplaats

Loosplaats voor chemisch toilet en grijs water

 

Fantastisch weids uitzicht vanaf uw camperplaats

Kamperen op NKC Camping De Regge-Vallei geeft iedereen een vrij gevoel. Het terrein is omringt door landerijen waardoor u een schitterend uitzicht heeft. U kunt vanaf uw camperplaats de Lemelerberg  zelfs zien liggen! Tussen de camperplaatsen zijn bloemenvelden ingezaaid, deze bloeien prachtig in het kampeerseizoen en geven veel kleur aan het terrein. Hazen en vogels als de buizerd en groene specht laten zich regelmatig zien.Fantastisch weids uitzicht vanaf uw camperplaats

Kamperen Regge
Wandelen kamperen

Modern en schoon sanitair

NKC Camping De Regge-Vallei beschikt over twee moderne sanitair gebouwen welke zijn voorzien van vloerverwarming. Zo kunt u ook op koudere dagen in een aangename temperatuur van het sanitair gebruik maken. Douchen en gebruik van warm water is inbegrepen. Er wordt regelmatig schoongemaakt en het is er schoon en fris. U vindt hier ook de afwasplaats stortplaats voor uw toiletcassette. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wasmachine en wasdroger. Meer informatie over de faciliteiten vindt u hier

Sanitairgebouw
Sanitair camping

Wat is er te doen in deze regio van Overijssel?

Wat is er te doen in deze regio van Overijssel?
De omgeving van NKC Camping de Regge-Vallei is een schitterend gebied. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen. Van landerijen en landgoederen  tot meanderende beken en mooie bossen, Twente heeft alles! U kunt vanaf uw camperplaats zo vertrekken. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes direct langs de camping. Heeft u een hond bij u? Huisdieren zijn van harte welkom. U kunt met uw viervoeter naar hartenlust wandelen in de directe omgeving van uw camperplaats.

Camperplaats
 

Wateren als de Regge en de Linderbeek liggen vlakbij de camping. Deze twee wateren zijn hartstikke leuk om met een kano te bevaren. Ook zit er veel vis en zijn er mooie visstekken in een straal van drie kilometer van NKC Camping De Regge-Vallei.
Komt u ook met uw camper naar misschien wel de mooiste NKC Camping van Overijssel?

Natuurcamping
Camping met. uitzicht
Regge
 

Charmecamping De Regge-Vallei; gewoon goed vakantie vieren!

Reserveer hier uw camperplaats