De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Camping met Wifi

Op vakantie maar wel online zijn? Kom naar onze prachtige camping met Wifi!

Wilt u op vakantie maar mag gratis glasvezel wifi daarbij niet ontbreken? Wij snappen natuurlijk dat u ook tijdens uw vakantie op onze SVR Camping even uw mail of sociale media wilt bekijken.
Op Charmecamping De Regge-Vallei ligt een wifi netwerk van glasvezel met toegangspunten verspreid over het kampeerterrein. Zo bent u overal verzekerd bent van goede gratis wifi op het hele terrein van Camping De Regge-Vallei in Twente. Zelfs in de uiterste hoeken.
Komt u ook naar deze schitterend gelegen SVR Camping met wifi in Overijssel? U wordt gastvrij ontvangen door Nathan en Laura; de eigenaren van Charmecamping De Regge-Vallei.

Charmecamping
Safaritent
Wifi
Kamperen

Kom vakantie vieren op onze wifi camping in Twente!


Goede wifi op de camping is fijn maar ook met onze andere faciliteiten kunt u ook prima uit de voeten. Op het terrein van wifi camping De Regge-Vallei vindt u allerlei vermaak voor jong en oud  zoals:

- Overdekte Speelschuur met pooltafel, ballenbak, bilbiotheek, tafeltennis en tafelvoetbal
- RustPunt met ijsverkoop en koffie- en theevoorziening
- Fietsjes en skelters
- Oplaadpunt voor elektrische fietsen
- Voetbalveld en badmintonveld
- Speeltuin met trampoline en zandbak.

tafelvoetbal
Camping speeltuin
Skelters en fietsen
sunset
 

Zo kijken uw kinderen niet de hele dag naar een schermpje maar kunnen ze heerlijk buiten spelen en ravotten. Daarvoor is alle ruimte en gelegenheid op SVR Camping De Regge-Vallei!
De opzet van het kampeerterrein is zeer ruim en de kampeerplaatsen zijn royaal te noemen met een afmetingen van 150-250m2. Ook het panoramisch uitzicht is geweldig weids. Zelfs de Lemelerberg (https://landschapoverijssel.nl/lemelerberg) is zichtbaar vanaf deze camping met wifi!
Ook de sanitair gebouwen zijn modern, goed onderhouden en altijd schoon.

Er op uit in mooi Twente


Terwijl de kinderen zich uitstekend op de camping vermaken, is het ook weleens leuk om er op uit te trekken. Ontdek Overijssel, en Twente in het bijzonder, vanaf wifi camping De Regge-Vallei. Ga lekker wandelen of fietsen in de prachtige natuur van de cultuurrijke Sallandse Heuvelrug en geniet van het unieke coulisselandschap van Twente. Vlakbij SVR Camping De Regge-Vallei vind je twee bijzondere watertjes; De Linderbeek en De Regge. Beiden zijn omgeven door prachtige vergezichten en unieke natuur. Je kan er vissen, wandelen, zwemmen en fietsen.

 

Het historisch Brinkdorp Den Ham ligt 3 kilometer van SVR Camping De Regge-Vallei. Hier kunt u prima terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Een andere leuke optie is om naar Ommen te gaan. Ommen heeft veel terrassen waar u zich uren kunt vermaken. Is het wat minder weer? Ga dan naar het Tinnen figuren museum 

Tinnenfigurenmuseum

Kortom; zoekt u een SVR Camping met goede gratis wifi in Overijssel? Zoek niet verder!
Reserveer hier uw vakantie met uitstekende wifi