De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Familiecamping

Vier uw familieweekend op de mooiste familiecamping van Overijssel!

In Den Ham, vlakbij Ommen, in Twente vind je familiecamping De Regge-Vallei. Deze charmante familiecamping is prachtig gelegen te midden van de landerijen. Het uitzicht is er heerlijk weids wat je een vrij gevoel geeft. De opzet van Charmecamping de Regge-Vallei is ruim en de deels verharde kampeerplaatsen zijn met 150-250m2 ronduit royaal te noemen.
Naast 55 kampeerplaatsen verhuurt SVR camping De Regge-Vallei ook boerderij-appartementen en safaritenten. Ideaal wanneer u een familieweekend heeft gepland en de ene reisgenoot wat meer comfort zou willen dan de ander. Keuze genoeg! Deze familiecamping biedt voor elk wat wils.
De boerderij-appartementen zijn perfect voor bijvoorbeeld opa en oma en de safaritenten ideaal voor reisgenoten zonder kampeerspullen. Familiecamping De Regge-Vallei wordt gerund door Nathan en Laura; een super enthousiast stel die u graag helpt om uw ideale familieweekend samen te stellen. Komt u ook kamperen met uw familie?

Kamperen
camper
Eigenaren
Hangmat vakantie
 

Faciliteiten van familiecamping De Regge-Vallei


Het kampeerterrein is netjes en goed onderhouden. Dat geldt ook voor de sanitair gebouwen. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn altijd schoon en fris.
Voor kinderen is er veel te doen. Er is geen animatieteam maar er zijn sportvelden, een overdekte speelschuur, fietsjes en skelters en natuurlijk een speeltuintje met natuurlijk een trampoline.
Omdat het terrein zo groot is, is er altijd voldoende ruimte voor sport en spel. Is het weer wat minder? Dan kunt u altijd in de enorme Speelschuur terecht om een potje te sjoelen of poolen.

 
Overdekte speelhal
Speeltuin familiecamping
Badminton veld

Wat kunnen we doen in de omgeving tijdens het familieweekend?

Overijssel is een van de mooiste provincies van Nederland. Wat Overijssel echt anders maakt is het kronkelende coulisselandschap en de meanderende beken. Vlakbij de familiecamping vind je de riviertjes De Regge en De Linderbeek. Prachtige wateren om langs te wandelen of fietsen of te gaan vissen. Je kan er zelfs in zwemmen! In Overijssel is de natuur overweldigend mooi en er is nog alle ruimte. Daarnaast zijn er vele dorpjes zoals brinkdorp Den Ham en steden zoals Almelo die een bezoek tijdens uw familieweekend aan Overijssel meer dan de moeite waard maken!

 
 
 
Wandelen familiecamping
Zonsopkomst