De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Hondvriendelijke Camping

Zoekt u een hondvriendelijke camping? Zoek niet verder!

Bij SVR Charmecamping De Reggevallei zijn honden prima op hun plek. Wij snappen dat uw huisdier onderdeel is van het gezin en dat u natuurlijk met de hond op vakantie wilt gaan.
Charmecamping De Regge-Vallei is een hondvriendelijke camping. Aangelijnd zijn alle huisdieren van harte welkom!

 
Hond en pup
 

De directe omgeving van het kampeerterrein leent zich uitstekend voor urenlange wandelingen met uw trouwe viervoeter. Houdt uw hond van zwemmen? Wandel dan langs de Regge of de Linderbeek. Deze twee prachtig meanderende wateren zijn prima zwemlocaties voor uw hond.
Nabij de camping lopen diverse zandpaden door de landerijen, ook hier kunt u heerlijk wandelen.

weilanden wandelen
Wandelen met hond
 

Bij de ingang van het terrein staat een Depodog waar u gratis hondenpoepzakjes kunt pakken en de ontlasting van de hond kwijt kunt na het uitlaten. Op vakantie met de hond was nog nooit zo gemakkelijk!

 
Depodog

Charmecamping De Regge-Vallei is een hondvriendelijke camping omdat:

  • Er gratis hondenpoepzakjes verkrijgbaar zijn
  • Er een DepoDog bak is
  • Er alle ruimte is, ook tussen de kampeerplaatsen
  • De directe omgeving van SVR Camping De Regge-Vallei is een  prachtig wandel- en uitlaatgebied.
 
Wandelen met de hond
 

Ook voor de baasjes is het fijn vakantie vieren op SVR Camping De Reggevallei. Kamperen met de hond vraagt soms om wat aanpassing. Gelukkig beschikt SVR Camping De Regge-Vallei over een ruim opgezet kampeerterrein met 55 zeer royale kampeerplaatsen . Daarnaast kan je er diverse soorten tenten huren zoals een safaritent  Bell tent of familietent  Ook zijn er boerderij appartementen te huur.
In bijna alle accommodaties zijn huisdieren van harte welkom.

 
Glamping met hond

Hondenbos

De omgeving van deze hondvriendelijke camping leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Er zijn diverse pretparken en musea in de nabije omgeving van Camping De Regge-Vallei. Er is op 15 minuten van de camping zelfs een heus hondenbos!  Op dit stuk van de Hellendoornse Berg hoeven honden niet aangelijnd te zijn en kunnen ze naar hartenlust rennen en ravotten.

 
 
Fietsen met je hond