De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Kindercamping Overijssel

Charmecamping De Regge-Vallei; Dé kindercamping van Overijssel!

Kamperen met kinderen is ontzettend leuk! En waar kan je dat beter doen dan bij een kindercamping in Overijssel? SVR Camping De Regge-Vallei is zo’n kindercamping waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Het is een plek waar iedereen zich welkom voelt; van jong tot oud. De gastvrije eigenaren, Nathan en Laura, runnen deze kindvriendelijke camping met veel passie en enthousiasme.

 
Eigenaren
 

Kom kamperen bij Fien en Teun

Sinds 2022 is SVR camping De Reggevallei een heuse Fien en Teun camping! Fien en Teun zijn twee stoere boeren kindertjes die de kinderen op de camping alles leren over het boerenleven.
Op een SVR Fien en Teun Camping leren kinderen meer over het leven op het platteland en hoe belangrijk de natuur voor ons is. Hoe leuk is het om dat spelenderwijs mee te krijgen op een kindercamping in Overijssel? Hier kan je Fien en Teun  alvast bekijken op Youtube.

 
Fien en Teun
 

SVR Camping de Regge-Vallei is misschien wel de leukste kindercamping van Overijssel omdat:

  • …Er heel veel ruimte is om te spelen!
  • …Er een fantastisch grote Speelschuur met tafelvoetbal, een pooltafel, een ballenbak en veel meer.
  • …Er heel veel fietsjes en skelters zijn om mee te spelen.
  • …Er een trampoline en een zandbak is.
  • …Er een voetbal- en badmintonveld is.
 
Tafelvoetbal
Voetbalveld
Pooltafel
Sjoelen
Ballenbak
skelters
 

Is De Regge-Vallei ook een fijne plek voor ouders?

Ook voor ouders is het goed toeven op kindvriendelijke camping De Regge-Vallei. Het panoramisch uitzicht is er weids en erg mooi. De nachten zijn er nog echt donker en de camping ligt in een heerlijk rustige omgeving. Het kampeerterrein ligt er altijd netjes bij. Het gras is gemaaid en er zijn brede stroken met bijen- en vlinderbloemen ingezaaid die in de zomer van 2023 voor het eerst prachtig in bloei zullen staan. Het sanitair gebouw wordt zeer regelmatig schoongemaakt en is altijd schoon en fris. De kampeerplaatsen van SVR Camping De Regge-Vallei zijn 150-250m2 en daarmee zeer royaal te noemen. Ook worden allerlei soorten tenten verhuurd zoals familietenten en safaritenten. Dus wil je meer luxe en comfort of heb je zelf geen tent? Dan ben je op SVR Camping de Regge-Vallei aan het juiste adres voor een heerlijke glamping ervaring.
Ook worden er boerderij-appartementen verhuurd, hier vind je meer informatie.

 
Proost ouders
sunset
 

Wat is er te doen in de buurt?

Overijssel is een van de mooiste provincies van Nederland. Wat Overijssel echt anders maakt is het kronkelende coulisselandschap en de meanderende beken. Vlakbij de camping vind je de riviertjes De Regge en De Linderbeek. Prachtige wateren om langs te wandelen of fietsen of te gaan vissen. Je kan er zelfs in zwemmen! In Overijssel is de natuur overweldigend mooi en er is nog alle ruimte. Daarnaast zijn er vele dorpjes zoals brinkdorp Den Ham en steden zoals Almelo die een bezoek aan Overijssel meer dan de moeite waard maken!

 
Sahara Ommen
Terras
Hellendoorn