De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Safaritent Camping

Kamperen op een safaritent camping is een geweldige ervaring!

Op SVR Camping de Regge-Vallei vind je diverse soorten safaritenten die garant staan voor een fijne vakantie in eigen land. Het is heerlijk zorgeloos; je safaritent is namelijk al opgezet en voor je ingericht! Alle tenten zijn van alle gemakken en noodzakelijkheden voorzien.
Zo geniet jij maximaal van je vakantie of weekendje weg.

Kom jij ook kamperen op onze schitterende Safaritent Camping?

 
Glamping
 
Belltent
Luxe glamping tent
Safaritent
glamping bell tent
 

Charmecamping De Regge-Vallei ligt in Twente. De omgeving is er landelijk en nog heerlijk rustig. Vanaf het terras van je safaritent heb je panoramisch uitzicht over de landerijen. In de verte zie je zelfs de Lemelerberg! Op het kampeerterrein is het lekker rustig en er hangt een vrije sfeer. Alle safaritenten zijn praktisch en gezellig ingericht. Je hoeft alleen je persoonlijke spullen mee te nemen. Is dat niet makkelijk?

 

SVR Camping De Regge-Vallei biedt voor elk wat wils!

Naast dat je er op vakantie kunt in een safaritent; beschikt SVR Camping De Regge-Vallei over een ruim opgezet kampeerterrein met 55 zeer royale kampeerplaatsen . Tevens zijn er familietenten  en boerderij appartementen  te huur.

 
kamperen
appartement

In de omgeving van Safaritenten Camping De Regge-Vallei is van alles te doen. Wandelen op de Lemelerberg, mountainbiken door de bossen van Ommen, op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn of gewoon lekker terrasjes pakken in één van de nabije dorpjes; het kan er allemaal!