De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Safaritent Huren

Een Safaritent huren in Overijssel? Dat is pas een zorgeloze vakantie!

Kamperen in een safaritent is zorgeloos! Er staan comfortabele bedden voor je klaar en je safaritent is comfortabel en praktisch ingericht. Aan alles is gedacht om je glamping avontuur zo comfortabel mogelijk te maken. Zo hoef je zelf niet te slepen met slaapgerei of kampeerspullen.
Na een gastvrije ontvangst door Nathan en Laura kan je vakantie in een safaritent van SVR Camping De Regge-Vallei beginnen. Niet onbelangrijk; het uitzicht is er fantastisch!
Komen jullie ook kamperen in een safaritent van SVR Camping De Regge-Vallei in Overijssel?

 
glamping
 

Kamperen in een safaritent van SVR Camping de Regge-Vallei

SVR Camping De Regge-Vallei is een plek voor iedereen. Dat zie terug in de diverse soorten safaritenten en gezinstenten die je er kan huren. De safaritenten staan er allemaal netjes en verzorgd bij en ook het terrein is keurig onderhouden.
De safaritenten zijn niet voorzien van sanitaire voorzieningen, daarvoor ga je naar het keurig schone sanitair gebouw. Hier vind je douches, toiletten, wastafels en een afwasplaats.

 
Sanitairgebouw
Toiletgebouw
 

Verder beschikt SVR Camping De Regge-Vallei over een gigantische overdekte speelschuur. Ideaal wanneer het weer wat minder is! In de Speelschuur vind je vertier voor jong en oud. Van tafelvoetbal tot bibliotheek met leeshoek en van ballenbak tot een tafeltennistafel.

 
speelschuur
 

Natuurlijk is er ook buiten van alles te doen op deze charmante glamping camping in Overijssel. Op het enorme terrein van SVR Camping De Regge-Vallei tref je een jeu de boulesbaan, een voetbal- en badmintonveld, een speeltuintje met trampoline en heel veel fietsjes en skelters om mee te spelen. Ook is er een Rustpunt met koffie- en thee voorziening en heerlijke ijsjes.

 
fietsen en skelters
voetbalveld
speeltuin
 

Zijn er leuke dingen te doen in omgeving?

In de omgeving van SVR Camping De Regge-Vallei is veel te doen. Wandelen op de Sallandse Heuvelrug, mountainbiken door de bossen van Ommen, op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn of terrashoppen in één van de nabije dorpjes of steden zoals Ommen 
Het kan allemaal in de omgeving van deze leuke SVR Camping in Overijssel!

 
Hellendoorn
Wandelen