De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Tent huren camping

Zorgeloos een tent huren van ANWB Camping De Regge-Vallei

Veel mensen zijn gek op kamperen. Echter is het ook voor veel mensen gedoe om elk jaar weer alle kampeerspullen te verzamelen en mee te slepen. Hoe fijn is het dan om een tent te huren die al knus ingericht voor je klaar staat? Een tent huren op een camping voelt luxe en comfortabel. Er zijn normale bedden beschikbaar, er is een complete inventaris en de sfeer in de tent is ronduit romantisch. Niet onbelangrijk; het uitzicht vanaf ANWB Camping De Regge-Vallei is geweldig weids, hierdoor heb je er direct een gevoel van vrijheid! Kortom; een geweldige glamping ervaring in Twente!

 
Geen gedoe
veranda
 

Welke tent kan ik huren op Camping De Regge-Vallei?

Je kan op ANWB Camping De Regge-Vallei een Safaritent huren in diverse soorten en maten. Er zijn kleine safaritenten te huur voor twee personen maar er zijn ook grotere tenten te huur tot zes personen. Welke tent je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je tent er keurig bij staat bij aankomst.
Het gras is gemaaid en je Safaritent is lekker schoon en fris. Het sanitair gebouw is nooit ver weg. De sanitair gebouwen van ANWB Camping De Regge-Vallei zijn modern, goed onderhouden en altijd schoon. De sfeer op het terrein is gemoedelijk en vrij.

 
Glamping bell tent
 

Glamping Bell Safaritent 1-4 personen, 20m2, geschikt voor stellen en gezinnen

Safaritent
 

Safaritent, 2 personen, 8m2, geschikt voor alleenreizende gasten en stellen

luxe glamping
 

Luxe Glamping tent, 1-6 personen, 30m2, geschikt voor gezinnen

 

ANWB Camping De Regge-Vallei is een plek voor iedereen!

Naast dat je er op vakantie kunt in een van de luxe safaritenten; beschikt ANWB Camping De Regge-Vallei over een ruim opgezet kampeerterrein met 55 zeer royale kampeerplaatsen Ook zijn er familietenten en boerderij appartementen te huur. Zo is De Regge-Vallei een plek voor iedereen. Of je nu van kamperen houdt of liever het comfort hebt van een appartement of toch kiest voor een glamping avontuur in een safaritent!

 
appartement
terras


Zijn er leuke dingen te doen in de buurt?

In de omgeving van ANWB Camping De Regge-Vallei is van alles te doen. Wandelen langs de Linderbeek, mountainbiken door de bossen van Ommen, op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn  of gewoon lekker terrasjes pakken in één van de nabije dorpjes of steden zoals Ommen, het kan er allemaal!