De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Vakantiehuis Twente

Huur een vakantiehuis in Twente, de mooiste streek van Overijssel!

In Twente is het gewoon fijn vakantievieren. De mooiste streek van Overijssel biedt u overweldigende natuur, historische stadjes en brinkdorpen en natuurlijk het bekende coulisselandschap. Uw vakantiehuisje van ANWB Camping De Regge-Vallei is de ideale uitvalsbasis om Twente en Overijssel te ontdekken. Ook is er regelmatig wild te zien zoals reeën, hazen, fazanten maar ook vogels zoals de valk en de groene specht. De Regge-Vallei wordt gerund door Laura en Nathan. Zij zijn een enthousiast stel die graag voor u klaar staan.
Kom naar Twente en boek een vakantie appartement van ANWB Camping de Regge-Vallei!

 
eigenaren
Terras

ANWB Camping De Regge-Vallei; misschien wel de mooiste camping van Twente en Overijssel

In historisch brinkdorp Den Ham  vlakbij bruisend Ommen, vindt u ANWB Camping De Regge-Vallei. Een prachtig gelegen kampeerterrein te midden van de landerijen. Het uitzicht is er geweldig! ANWB Camping De Regge-Vallei is de ideale uitvalsbasis om tijdens uw vakantie Twente en de rest van Overijssel te ontdekken. Het terrein rond uw vakantiehuis is netjes en goed onderhouden. Er wordt regelmatig gemaaid en gesnoeid. Midden op het terrein zijn bloemenvelden ingezaaid. Deze zullen in de zomer van 2023 voor het eerst bloeien. Rustzoekers hebben het goed op deze ANWB camping in Twente. De omgeving van uw vakantiehuisje is rustig en het terrein is zeer ruim opgezet.

 
 
Ooievaar
 

Comfortabel ingericht vakantiehuisje huren in Overijssel

De vakantiehuisjes van deze Twentse camping zijn comfortabel en praktisch ingericht. Het is er schoon en aan alle noodzakelijkheden is gedacht. Zorgeloos op vakantie dus!
De omgeving is rustig en stil dus dat is goed voor de nachtrust. De meeste vakantie appartementen hebben een prachtig uitzicht over de landerijen en u kunt er heerlijk buiten zitten. Op het terrein van ANWB Camping De Regge-Vallei worden ook safaritenten en kampeerplaatsen verhuurd. Het kampeerterrein en de safaritenten bevinden zich op enige afstand van de appartementen. U kunt de drukte dus zelf opzoeken. Zo is er altijd voor iedereen een leuke accommodatie te vinden op deze ruim opgezette boerencamping in Twente!

 
Boerderij appartement
terras
 

Op vakantie naar Twente, wat is er te doen in de omgeving?


Wanneer u een vakantiehuis huurt van ANWB camping De Regge-Vallei dan bevindt u zich middenin Twente. Deze prachtige Overijsselse streek biedt veel vermaak en vertier voor jong en oud. Je kunt er geweldig wandelen en fietsen in het coulissenlandschap, geen weg is er recht en je wordt onderweg getrakteerd op prachtige vergezichten. Voor de sportieve fietsers zijn er diverse mountainbikeroutes in de nabije omgeving van uw vakantiehuis. Ook zijn er diverse musea, landgoederen en kastelen. Landgoed en Kasteel Eerde zijn zeer de moeite waard te bezoeken

 
Eerde
Fietsen
 

Ga ook een dagje naar Ommen, de rit ernaartoe is al prachtig en u kunt er heerlijk een terrasje pakken of lekker gaan winkelen. Verder is brinkdorp Den Ham met de historische dorpskern een bezoekje waard. Avonturenpark Hellendoorn  is ook in de buurt van uw vakantiehuisje. Komt u ook naar de Regge-Vallei dit jaar?