De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Kamperen met Meivakantie

Vier Meivakantie op de gezelligste Camping! Kom in Twente kamperen met Meivakantie

Er lekker een paar daagjes tussenuit tijdens de meivakantie? Kom dan naar SVR Camping De Regge-Vallei in Overijssel. Geniet van onze mooie camping met Meivakantie in schitterend Twente.

 
Ooievaar camping

Vier Meivakantie met het gezin of met de familie op onze gezellige camping met prachtig panoramisch uitzicht. Tijdens de meivakantieweken is er voor jong en oud van alles te beleven. Ga lekker wandelen of fietsen, geniet van het voorjaarszonnetje en ontdek de prachtige omgeving van Charmecamping De Regge-Vallei. Kom kamperen met Meivakantie in Overijssel op SVR Camping De Regge-Vallei en profiteer van ons laagseizoentarief!

 

Slecht weer? Geen punt!

 

Wanneer het weer onverhoopt wat minder is tijdens de meivakantie dan biedt SVR Camping de Regge-Vallei een mooie oplossing. De camping beschikt over een gigantische overdekte Speelschuur. Hier vind je allerlei vertier voor jong en oud zoals:

- Tafelvoetbaltafel
- Poolbiljardtafel
- Tafeltennistafel
- Bibliotheek en leeshoek
- Diverse spelletjes en kleiner speelgoed
- Ballenbak, sjoelbak en grote bouwblokken

Indoor biljart
 
sjoelen
Tafelvoetbal
 
Overdekt spelen ballenbak

Meivakantie verblijfsmogelijkheden

De camping is met Meivakantie uiteraard geopend dus u bent van harte welkom om te komen kamperen (interne link naar kampeerplaatsen) met uw tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn met 150-250m2 royaal te noemen. Er is zowel afvoer als water en elektra op de kampeerplaatsen. De sanitair gebouwen zijn modern en goed onderhouden. Er wordt regelmatig schoongemaakt en het is er schoon en fris. Het panoramisch uitzicht vanaf de kampeerplaatsen is ronduit geweldig!

 
camper, caravan
 

Ook de charmante boerderij appartementen zijn te huur tijdens de meivakantie.

Terras appartement
Terras met uitzicht

Wat is er te doen in Twente?

 

Twente is van oudsher bekend om haar schitterende coulisselandschap. Geen weg is er recht en je kan er volop wandelen en fietsen. Ga er op uit en volg één van de meanderende beken of rivieren die deze regio rijk is. In Overijssel is het met Meivakantie prachtig vertoeven. Het voorjaar is dan net begonnen en de natuur komt weer tot leven.
Overijssel is rijk aan leuke bezienswaardigheden, landgoederen en kastelen. Ook zijn er diverse pretparken en historische stadjes en dorpjes zoals Ommen en Den Ham. Hier vindt u fijne horeca met mooi gelegen terrassen.

 
 
Kasteel Eerde