De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Weekendje Weg Overijssel

Er even helemaal tussenuit? Ga een weekendje weg in veelzijdig Overijssel!


Het is bijna weekend, het wordt mooi weer… Pak je spullen! Het is tijd voor een weekendje weg!
En waar kan dat nou beter dan in Twente? Het is tenslotte de meest veelzijdige regio van Overijssel.
Twente staat natuurlijk bekend om het schitterende coulisselandschap met haar mooie vergezichten, kronkelende zandpaden en spannende doorkijkjes. Ook vind je er brinkdorpen en historische stadjes met gezellige horeca en leuke winkels. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen!
Een weekendje weg in Overijssel is leuk voor jong en oud. Zien we jullie komend weekend in Twente?

 
School Den Ham
Landschap
 

Een weekendje weg naar Charmecamping De Regge-Vallei

In Den Ham, vlakbij Ommen, in Twente vind je ANWB Camping De Regge-Vallei. Deze charmante familiecamping is prachtig gelegen omringt door weilanden. Je krijgt er direct een vrij gevoel door het mooie uitzicht. De opzet van SVR camping de Regge-Vallei is ruim en de deels verharde kampeerplaatsen zijn met 150-250m2 erg groot.
Naast vijfenvijftig kampeerplaatsen verhuurt Camping De Regge-Vallei ook boerderij-appartementen en safaritenten. Ideaal wanneer u een weekendje weg heeft gepland. Keuze genoeg! Deze gezellige Charmecamping biedt voor elk wat wils. De boerderij-appartementen en de safaritenten zijn ideaal voor reisgenoten zonder kampeerspullen. Familiecamping De Regge-Vallei wordt gerund door Nathan en Laura; een behulpzaam en enthousiast stel die u graag helpt om uw ideale weekend weg in Twente samen te stellen. Komt u ook een weekend kamperen in Overijssel?

 

Wat zijn de opties voor een weekend weg op Camping De Regge-Vallei?

  • Stoere safaritenten voor maximaal zes personen
  • Leuke glampingtenten voor maximaal vier personen
  • Ruime gezinstenten voor maximaal zes personen
  • Royale kampeerplaatsen van 150-250m2
 
glamping
  • Boerderij-appartementen voor twee personen
  • Boerderij-appartementen voor maximaal vier personen
  • Romantische safaritenten voor maximaal twee personen
 
appartement
 

Voorzieningen van ANWB Camping De Regge-Vallei

De camping is netjes en het terrein is goed onderhouden. Dat geldt ook voor de sanitair gebouwen. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn altijd schoon en fris.
Ook voor kinderen is het leuk! Er is geen animatieteam maar SVR Camping de Regge-Vallei is wèl een Fien En Teun camping. Er is een overdekte speelschuur, fietsjes en skelters, sportveldjes en een speeltuintje met een trampoline. Ook is er een Jeu de Boules baan.
Omdat het terrein zo groot is, is er altijd voldoende ruimte voor buitenspelen. Is het weer wat minder? Dan kunnen u of uw kinderen altijd in de enorme Speelschuur terecht om een potje te poolen of tafelvoetballen.

 
speeltuin
tafelvoetbal
skelters en fietsen
 

Zijn er leuke dingen te doen in de omgeving?


In de buurt van Charmecamping De Regge-Vallei is van alles te beleven. Wandelen langs de Linderbeek, mountainbiken door de bossen bij Ommen, actie zoeken in Avonturenpark Hellendoorn of gewoon heerlijk neerstrijken op een terras in één van de nabije dorpjes of steden zoals Ommen , Twente heeft veel te bieden!

 
Hellendoorn