Kom kamperen op de leukste camping van Den Ham!

SVR Camping De Regge-Vallei ligt in het buitengebied van historisch brinkdorp Den Ham, vlakbij Ommen, in de provincie Overijssel. Het is een prachtig vrij gelegen kampeerterrein omringt door uitgestrekte weilanden. Hierdoor heeft u een schitterend panoramisch uitzicht vanaf deze mooi gelegen SVR Camping. Kom u ook kamperen op deze gastvrije camping in Den Ham?

Faciliteiten van SVR camping De Regge-Vallei in Twente

Het kampeerterrein is netjes en goed onderhouden. Dat geldt ook voor de sanitair gebouwen. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn altijd schoon en fris.

Sport en spel

Voor kinderen is er veel te doen. Er is geen animatieteam maar er zijn sportvelden, een overdekte speelschuur, fietsjes en skelters en natuurlijk een speeltuintje met natuurlijk een trampoline.
Omdat het terrein zo groot is, is er altijd voldoende ruimte voor “buiten spelen”. Is het weer wat minder? Dan kunt u altijd in de enorme Speelschuur terecht om een potje te sjoelen of poolen. In de Speelschuur is ook een leeshoek en bibliotheek. Verder is er bij de entree van de camping een Rustpunt van de Provincie Overijssel. In het Rustpunt staat een koffie- en theevoorziening en kunt u een ijsje eten. Ècht vakantie!

Het bijzondere coulisselandschap van Twente…. Èn Den Ham!

De regio Twente in Overijssel is een schitterend gebied om te wandelen en fietsen. Het buitengebied van Den Ham ligt in Twente wat natuurlijk bekend staat om haar schitterende coulisselandschap. Het Twentse coulisselandschap kenmerkt zich door de vele doorkijkjes en vergezichten. Nergens anders in Nederland is het oorspronkelijk coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide zo goed bewaard gebleven. Ook vind je er schitterende meanderende beken en rivieren

Charmecamping De Regge-Vallei; “GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”

Historisch brinkdorp Den Ham (Overijssel) is een gezellig dorp om een boodschap te doen of een lekkere pizza te eten. Ommen ligt zo’n tien kilometer van deze camping in Den Ham. Het is een leuk stadje aan de Overijsselse Vecht. Hier vindt u veel gezellige horeca en leuke winkels. Kortom; Twente is een heerlijk gebied om fijn vakantie te vieren!

Foto Visit Twenterand