Close

Glampingtent 4/6-persoons

Luxe compleet ingerichte 4/6-persoonsglampingtent met uitzicht op de Lemelerberg. Boxspings, koelkast, Senseo, inductiekookplaat en buitenkeuken, magnetron, eettafel met stoelen en picknickbank, zitbank en 2 slaapkamers, beide voorzien van 2 boxsprings, aanwezig. Op aanvraag wordt een bijzettent voor 2 personen geplaatst. Uniek: leefvlonder met muskietenhor.

Glampingtent 6-persoons

Luxe compleet ingerichte 4/6- en 6-persoonsglampingtent met uitzicht op de Lemelerberg. Boxspings, koelkast, Senseo, inductiekookplaat en buitenkeuken, magnetron, eettafel met stoelen en picknickbank, zitbank en 2 slaapkamers, waarvan één met 2 stapelbedden, de andere is voorzien van 2 boxspings, aanwezig. Uniek: leefvlonder met muskietenhor.

Belltent

2/4-persoons luxe compleet ingerichte belltent met leefvlonder. Ook huisdieren zijn toegestaan. De tent en ramen zijn voorzien van muskietengaas. 

 

Luxe tent is inclusief bed met topmatras en sfeerverlichting, keukenblok met inductiekookplaat, Senseo en complete inventaris, binnen- en buitenstoelen en tafel aanwezig. 

Tipitent

Tipitent met voldoende sta/leefruimte. Ook huisdieren zijn toegestaan. De tent en ramen zijn voorzien van muskietengaas. Geschikt voor 2 tot 4 personen. 

 

Eenvoudige basictent. Ideaal voor trekkers, wandelaars en fietsers. Bij een langer verblijf ook geschikt voor kampeerders met eigen kampeerspullen.