Komt u ook kamperen op misschien wel de mooiste camping van Twente?

In Den Ham, vlakbij Ommen, in Overijssel vindt u SVR Camping De Regge-Vallei. Een prachtig gelegen kampeerterrein te midden van de landerijen. De sfeer is er gemoedelijk en vrij en het panoramisch uitzicht is geweldig! Er zijn regelmatig hazen en reeën te zien. ’s Nachts is het er echt donker en stil, dat is pas lekker slapen! Al kan het zijn dat de bosuil zich soms laat horen…
Komt u dit jaar ook kamperen in de Regge-Vallei?

SVR Camping De Regge-Vallei biedt voor elk wat wils

Op de camping is rekening gehouden met ieders wensen. U vindt er een gezinsveld en een veld met seizoenplaatsen. Ook zijn er camperplaatsen, een safaritentenveld en is er een trekkerstentenveldje. Zowel rustzoekers als gezinnen met kinderen vinden er hun plekje.
In totaal zijn er vijfenvijftig royale en deels verharde kampeerplaatsen op het terrein. De ruime kampeerplaatsen variëren in grootte van 150 tot 250m2. Elke kampeerplaats is voorzien van 6 of 10 Amp. elektra aansluiting, drinkwaterkraan en een afvoer. Ook ligt er een uitstekend glasvezel wifi netwerk. Overal is bereik en de verbinding is snel!
SVR Camping De Regge-Vallei wordt gerund door Laura en Nathan, een enthousiast stel die het u graag naar de zin maakt.

Schoon en fris sanitair

De sanitair gebouwen van SVR camping de Regge-Vallei zijn modern en goed onderhouden en voorzien van vloerverwarming. Er wordt regelmatig schoongemaakt en het is er altijd schoon en fris. Naast douches en toiletten vindt u er ook een afwasplaats, wasmachine en droger en loosplaats voor de toiletcassette.

Wat kost kamperen bij SVR Camping De Regge-Vallei?

Voor onze scherpe kampeertarieven, interessante maanbiedingen en leuke arrangementen verwijzen wij u graag naar de tarievenpagina. Hier vindt u alle prijzen, voorwaarden, kortingsmogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.

Moet ik vooraf een kampeerplaats reserveren?

Kampeert u graag op de bonnefooi? Op het ruim opgezette terrein van ANWB Camping De Regge-Vallei is altijd wel een plekje voor u te vinden.
Bent u te voet of met de fiets onderweg en wilt u overnachten op het trekkersveld? Dan is er altijd wel plaats. Zo kunt u de volgende dag weer fris uw reis vervolgen.
Bent u er liever van verzekerd dat er plaats is of heeft u voorkeur voor een specifieke kampeerplaats? Dan kunt u tijdens het reserveren middels de plattegrond uw plekje uitkiezen en deze vooraf reserveren.
U bent van harte welkom op Charmecamping De Regge-Vallei!

 

1-8 personen
150m2

Ruime kampeerplaats (150m2 - 250m2) met elektra (6 of 10A), wifi, water en afvoer op de plaats.

1-6 personen
50m2

Tentplaats op gras geschikt voor (trekkers)tenten.

Charmecamping De Regge-Vallei; “GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”