Prachtige seizoenplaatsen op SVR Camping De Regge-Vallei

Voor komend seizoen heeft Charmecamping De Regge-Vallei nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar. De seizoenplaatsen van SVR Camping De Regge-Vallei zijn prachtig gelegen op het mooiste deel van het kampeerterrein. Het sanitair gebouw is dichtbij de kampeerplek dus u hoeft nooit ver te lopen. Het weidse en vrije uitzicht geeft een heerlijk vrij gevoel. De omgeving van deze Twentse camping is werkelijk fantastisch om te wandelen en fietsen. De meanderende beken en rivieren zoals de Linderbeek of de Regge zijn oogverblindend mooi. Net als de bossen rondom Ommen. Meer informatie over de omgeving vindt u hier. Komt u ook Twente ontdekken?

Wat heeft Charmecamping De Regge-Vallei te bieden?

SVR Camping De Regge-Vallei is uniek gelegen tussen de landerijen. Wild, zoals hazen, reeën, spechten en zelfs de bosuil laten zich er regelmatig horen of zien. Voor kinderen is er veel vertier. Er is geen animatieteam maar wel een overdekte speelschuur, sportveldjes, skelters en fietsjes en natuurlijk een speeltuintje met trampoline!
Verder vindt u op het terrein een Rustpunt met koffie-en theevoorziening en ijsverkoop, een fietsenstalling en een overdekte leeshoek met bibliotheek. De sanitair gebouwen zijn modern, voorzien van vloerverwarming en worden regelmatig schoongemaakt.
Meer informatie over de faciliteiten vindt u hier.

Wat kost het en wat krijg ik?

De prijs voor een heel seizoen kamperen is 1600,- 
Hiervoor kunt van 1 april tot 1 oktober onbeperkt verblijven. Exclusief toeristenbelasting 1,10 p.p.p.n. Maximaal 330,- per gezin per jaar.

Wilt u wel graag lang verblijven maar is een heel seizoen wat te veel? Daarvoor hebben wij voordelige maandtarieven. U verblijft van de eerste tot en met de laatste dag van de maand voor een uiterst scherpe prijs:

April of september 350,-
Juni 400,-
Mei, juli of augustus 450,-

De volgende zaken zijn inbegrepen:

Charmecamping De Regge-Vallei; “GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”