Komen jullie ook logeren op onze kindvriendelijke Camping?

Charmecamping De Regge-Vallei is zeer ruim opgezet. Er is heel veel ruimte voor kinderen om te spelen. Dat alleen al maakt SVR Camping De Regge-Vallei de ideale kindvriendelijke camping voor een heerlijke ontspannen vakantie. De kampeerplaatsen van de Regge-Vallei zijn zeer royaal en het uitzicht is werkelijk prachtig! Het is echt een plek waar iedereen zich welkom voelt; van jong tot oud. De gastvrije eigenaren, Nathan en Laura, runnen deze kindvriendelijke camping met veel passie en enthousiasme.

Sport, spel en faciliteiten

Op De Regge-Vallei is het fijn vakantie vieren. Het kampeerterrein is kindvriendelijk en veilig en het sanitair gebouw is altijd schoon en wordt goed onderhouden. De camping is overzichtelijk en de sfeer is gemoedelijk. Er zijn erg veel speelmogelijkheden. Je vindt er een voetbalveld, Jeu de boulesbaan, badmintonveld, schommels ene trampoline, fietsjes, skelters en nog veel meer!
Verder is het goed om te weten dat er fietsen worden verhuurd en er een koffie- en thee voorziening is. Ook is er een oplaadpunt voor de elektrische fietsen, en natuurlijk op het hele terrein uitstekende wifi!

De Speelschuur

Is het weer wat minder? Dan biedt de Speelschuur uitkomst! Een enorme schuur boordevol met de spannendste spelletjes en het leukste speelgoed. Je vind er zelfs een ballenbak, tafeltennistafel en een pooltafel. Ook is er een bibliotheek en ruime zitgelegenheid om wat te lezen.

Kom kamperen bij Fien en Teun

Sinds 2023 is SVR camping De Regge-Vallei een heuse Fien en Teun camping! Fien en Teun zijn twee schattige boerderijkindjes die de kinderen op de camping alles leren over het boerenleven.
Op een Fien en Teun Camping leren kinderen waar ons voedsel vandaan komt en hoe belangrijk de natuur voor ons is. Hoe leuk is het om dat spelenderwijs mee te krijgen op een kindvriendelijke camping in Twente?

SVR Camping De Regge-Vallei is de ideale kindercamping!

*Een maand kamperen is op basis van twee personen, ingaande op de eerste dag tot en met de laatste dag van de maand. De volgende zaken zijn inbegrepen bij een maand kamperen:

“GEWOON GOED VAKANTIE VIEREN”

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een bezoekje te brengen aan een attractiepark, of museum? In de omgeving van SVR camping de Regge-Vallei vind je leuke én kindvriendelijke uitjes. Bezoek bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn , Het Stadsmuseum  in Almelo of één van de landgoederen of bossen in de buurt. Vanuit Den Ham ben je zó met de fiets in Ommen. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd in de buurt van onze kindvriendelijke camping. Ga een gezellig dagje met het hele gezin naar de Sahara van Ommen, beklim de Lemelerberg, of ga kanovaren op het riviertje de Regge; er is altijd iets te beleven!

Luxe kamperen?

Heb je zelf geen kampeermiddel of ga je liever kamperen in combinatie met luxe én comfort? Overweeg dan een verblijf in onze safaritenten, familietenten of boerderij appartementen.