De Regge-Vallei
De Regge Vallei

Twente; een lappendeken aan landgoed

Kronkelende weggetjes en slingerende beekjes

Vakantie Overijssel en Twente

Op vakantie in Twente? Kom naar de mooiste streek van Overijssel!

In Twente is het goed toeven! De mooiste streek van Overijssel biedt u overweldigende natuur, historische stadjes en brinkdorpen, meanderende beken en natuurlijk het bekende coulisselandschap. Daarnaast zijn er vele dorpjes en steden, zoals Den Ham en Ommen, die een vakantie in Overijssel en Twente meer dan de moeite waard maken.

 
Zonsopkomst overijssel
 

SVR Camping De Regge-Vallei; misschien wel de mooiste camping van Twente en Overijsse

In historisch brinkdorp Den Ham vlakbij toeristentrekpleister Ommen, vindt u SVR Camping De Regge-Vallei. Een prachtig gelegen camping te midden van de landerijen. Het uitzicht is er geweldig! SVR Camping De Regge-Vallei is de ideale uitvalsbasis om tijdens uw vakantie Twente en de rest van Overijssel te ontdekken. Het kampeerterrein is netjes en goed onderhouden. Dat geldt ook voor de sanitair gebouwen. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn altijd schoon en fris.
Voor kinderen is er veel te doen. Er is geen animatieteam maar er zijn sportvelden, een overdekte speelschuur, fietsjes en skelters en natuurlijk een speeltuintje met natuurlijk een trampoline.
Rustzoekers kunnen ook fijn vakantie vieren op deze SVR camping in Twente. De omgeving van het kampeerterrein is rustig en het kampeerterrein is zeer ruim opgezet. De kampeerplaatsen zijn zeer royaal en er is altijd wel een rustig plekje te vinden.

 
kamperen
glamping
overdekte speelhal
hangmat
sanitair
camping
 

Vakantie in een safaritent of boerderij-appartement in Twente

Naast de 55 royale kampeerplaatsen op het kampeerterrein vind u op SVR Camping de Regge-Vallei ook boerderij-appartementen en safaritenten. De safaritenten zijn ideaal voor een vakantie voor stellen en gezinnen. De boerderij-appartementen lenen zich uitstekend voor een senioren vakantie in Overijssel. U kunt dus met de hele familie op vakantie in Overijssel bij SVR Camping De Regge-Vallei.
Komt u ook vakantie vieren in Twente?

 
Glamping
terras

Activiteiten en bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Twente en Overijssel

  • Ga op de fiets naar Ommen
  • Geniet op één van de vele terrassen die Twente rijk is
  • Wandel langs de Linderbeek in Den Ham
  • Bezoek Landgoed Eerde met het mooiste kasteel van Overijssel
  • Zoek spanning en vertier in Avonturenpark Hellendoorn 
 
 
Kasteel Eerde
Mountainbike
Wandelen